Honda Jazz

Άνεση και οδική συμπεριφορά συνδυάζονται ιδανικά στο Honda Jazz
Το νέο Honda Jazz ακολουθεί τη φιλοσοφία του προγενέστερου μοντέλου, που παρουσιάστηκε το 2002 και συνδύαζε την ευελιξία ενός μικρού αυτοκινήτου με την αυξημένη πρακτικότητα ενός πολυχρηστικού.
Ποιοτικό είναι το εσωτερικό με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους
Τ

ο αυτοκίνητο μεγάλωσε σε μήκος, πλάτος αλλά και σε μεταξόνιο Επιπλέον, φαρδύτερο είναι τόσο το εμπρός μετατρόχιο κατά 35 χλστ. όσο και το πίσω κατά 30 χλστ., γεγονός που με τη σειρά του -μαζί με το πιο μακρύ μεταξόνιο- έχει βελτιώσει σημαντικά την οδική συμπεριφορά. Στο θάλαμο των επιβατών του καινούργιου Jazz τα πλαστικά που έχουν χρησιμοποιηθεί στο ταμπλό και σε επιμέρους επιφάνειες είναι μεν σκληρά και δείχνουν όμως ανθεκτικά στο πέρασμα του χρόνου. Ωστόσο, πιο πολύ ικανοποιούν με τη στιβαρή τους συναρμογή και την προσοχή που έχει δοθεί στις ενώσεις μεταξύ των διαφόρων τμημάτων.

• Διατίθεται αποκλειστικά με 5θυρο αμάξωμα, και κινητήρες: 1,2 (90 ίπποι, 5,1 λίτρα/100 χιλιόμετρα), και 1,4 (99 ίπποι, 5,2 λίτρα/100 χιλιόμετρα).
• Ο χώρος για τις αποσκευές είναι τα 335 λίτρα
• Το νέο Jazz είναι εύκολο στους χειρισμούς, πράγμα που το κάνει πιο άνετο και ξεκούραστο στην οδήγηση σε συνθήκες αστικού περιβάλλοντος.

Τιμές-Χρηματοδοτικά
Οι τιμές του πολυχρηστικού μοντέλου της Honda ξεκινούν από τις 14.510 ευρώ για την 1,2, και από τις 15.510 ευρώ για την έκδοση με τον κινητήρα 1,4 λίτρων. H Honda προσφέρει το Jazz με έκπτωση της τάξης των 1.000 ευρώ για όλες τις εκδόσεις του. Εναλλακτικά μπορεί να αποκτηθεί με 35% προκαταβολή, 3,9% ετήσιο επιτόκιο εξόφληση σε διάστημα από 12-48 μήνες και 500€ έππτωση.

Ποιο να διαλέξω;
Μεταξύ των δύο εκδόσεων 1,2 και 1,4, η πιο συμφέρουσα επιλογή είναι αναμφισβήτητα η δεύτερη στο επίπεδο Comfort που εκτός των άλλων έχει και στάνταρ το ESP.

Δεν υπάρχουν σχόλια: