VW Amarok Single Cab και με DSG

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες φωτογραφίες της έκδοσης με μονή καμπίνα για το VW Amarok. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το Amarok Single Cab θα προσφέρει τον μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του ενώ στον εξοπλισμό του θα περιλαμβάνεται και το σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων DSG της VW.
Οι πληροφορίες από την ελληνική αντιπροσωπεία της VW, τοποθετούν την έλευση των μονοκάμπινων εκδόσεων του Amarok και στην χώρα μας μέσα στο πρώτο μισό του 2011.

Στο διαδίκτυο ωστόσο ήδη διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου βάσει των οποίων καθίσταται σαφές πως η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει προβλέψει έναν σεβαστό αποθηκευτικό χώρο στο εσωτερικό του οχήματος και συγκεκριμένα πίσω από τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού.

Παράλληλα η VW έχει τονίσει πως οι εν λόγω εκδόσεις του νέου ελαφρού ημιφορτηγού της, θα προσφέρουν τον μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία των μονοκάμπινων Pick-Up.

Χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα ποιες από τις εκδόσεις του θα διατίθενται και στην ελληνική αγορά, η VW αναμένεται να παρουσιάσει το Amarok Single Cab με κίνηση στους πίσω τροχούς αλλά και τα δύο συστήματα 4κίνησης που έχει παρουσιάσει με την διπλοκάμπινη έκδοση του.

Το 2,0λιτρο μηχανικό σύνολο θα αποτελέσει και εδώ την επιλογή αναφορικά με την γκάμα των κινητήρων του μοντέλου ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η VW θα προσφέρει μέσα στο 2011 και εκδόσεις του με το αυτόματο- σειριακό κιβώτιο DSG τόσο με μονή όσο και με διπλή καμπίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: